Grillázs-mézeskalács Adventi Workshop 2017

 

Grillazs mezeskalacs Adventi workshop

 

Egyre rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák, csípős szelek kavarják a fák lehullajtott levelei: gőzsebességgel közeledik a tél és vele együtt a karácsony. A természet felölti mesés fehér köntösét, a kályhákban felgyullad a szívet és testet melengető tűz, és az emberek lassan ráhangolódnak az év legszebb ünnepére, a karácsonyra.

Ugyan a karácsonyt megelőző időszak a legtöbbünk számára mozgalmasan telik, én már nagyon várom az adventet és a szeretet ünnepét. Ilyenkor előbújik belőlem az örök gyermek: minden évben átélem az ünnepek előtti izgatottságot és gyermeki lelkesedést. A tavalyi első adventi workshop-okon is ez a csodálatos érzést élhette át: amikor megannyi gyerkőccel közösen készítettük el a mézeskalács házikókat és karácsonyfa díszeket.

Éppen ezért szeretnék az adventi workshop-ból hagyományt teremteni és így idén is megszervezem két egymást követő novemberi hétvégén a mézeskalácskészítő workshop-okat. Nagy szerettel várom minden gyermekek és felnőttek jelentkezését, akik egy kellemes hétvégi délután keretében elkészíthetik pompás karácsonyi asztaldíszeiket és karácsonyfa-díszeiket.

Mit sajátíthatsz el a workshop-on?
 - A díszítőeszközök használatát, melyekkel otthon is könnyen boldogul majd a díszítéssel.
 - Különböző díszítési technikákat és a mézeskalács díszek összeállítását.

Mi vár a kurzuson?

 - kellemes hangulat
 - szakavatott segítség a mézeskalácsok és grillázsok elkészítésében
 - igazi csapatmunka
 - a kurzus elvégzése után bátran, nyugodt szívvel saját otthonában is elkészítheti csodás adventi remekműveit
 - az elsajátított tudással mindenki megvalósíthatja a saját maga által megálmodott házikóját, adventi koszorúját, mécsestartóját illetve díszeit

Az adventi workshop-ok részletei:
   Helyszín: 9500 Celldömölk, Bartók Béla utca 37.
   Időpont: 2017. november 18-19 illetve november 25-26, 13:00 - 16:00
   Az alkotóműhelyt vezeti: Busznyák Renáta.
   Maximális létszám: 6 fő.*
   Részvételi díj: 8000 Forint (minimum életkor 6 év)**

 

* 4 fő együttes jelentkezése esetén kérésre külön időpontot is tudunk biztosítani. Kivétel képez december 01-03, amikor a karácsonyi vásár és előkészületei zajlanak.

** A részvételi díj tartalmaz extraként frissítő italt, pogácsát vagy süteményt. Minden alapanyagot, eszközt és receptet biztosítok. A jelentkezéskor előleg fizetendő, amely a részvételi díj 20%-a.

Jelentkezni telefonon a 06 30 548 6003 számon, e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a Facebook-on keresztül lehet.

És miért érdemes még jelentkezni?

 1. A résztvevő elsőként juthatnak hozzá egy különleges ajándékdobozhoz, amiben mézes és grillázs egyaránt megtalálható és a korábbi karácsonyi vásárok egyik legkedveltebb terméke volt.
 2. Ezen felül a résztvevők vásárolhatnak egy díszítő csomagot is, amiben megtalálható 10 db figura, díszítőhab, és díszítőgyöngyök, hogy otthon saját maguk is tudjanak karácsonyfa díszeket készíteni.

Várom szeretettel minden gyermek és felnőtt jelentkezését.

Busznyák Reni

ugras

 

2017. november 18-19. és 25-26. - Adventi Workshop

Grillazs mezeskalacs FB Post Adventi workshop

Hagyományteremtő módon idén is megszervezem két egymást követő novemberi hétvégén a mézeskalácskészítő workshop-okat. Részletekért kattintson a képre!

 

2017. december 3. - IV. Karácsonyi grillázs-mézeskalács vásár

Mezeskalacs-grillazs adventi workshop

Látogasson el Ön is családjával, barátaival vagy kollégáival az idei évben negyedszer megrendezésre kerülő karácsonyi grillázs-mézeskalács vásárra és töltsön el velünk együtt egy délelőttöt meghitt karácsonyi hangulatban. Részletekért kattintson a képre!
 
 

ugras

IV. Karácsonyi grillázs-mézeskalács vásár

 Grilazskep

Sokunk számára az év legszebb ünnepe már december elején elkezdődik - a karácsonyi vásárok megnyílásával. Szállingózó hóesés, csípős hideg, halkan felcsendülő karácsonyi zene és ének, a fenyőágak, karácsonyi sütemények és a gőzölgő forraltbor mámorító illata - a karácsonyi vásárok csodás alkalmat biztosítanak, hogy család, barátok vagy kollégák társaságában előkészüljünk és átszellemüljünk a közelgő karácsonyra.

Látogasson el Ön is családjával, barátaival vagy kollégáival az idei évben negyedszer megrendezésre kerülő karácsonyi grillázs-mézeskalács vásárra és töltsön el velünk együtt egy délelőttöt meghitt karácsonyi hangulatban.

A karácsonyi vásár helyszíne és időpontja:

 - 9500 Celldömölkön a Bartók Béla utca 37

 - 2017. december 3., 08:00 és 13:00 között

A vásàron egyedi, kézzel készített grillàzs, mézeskalàcs, és habkarika ajàndéktàrgyak közül válogathat. A vásár különlegessége egy karácsonyi barkácsdoboz*: A dobozban található különféle mézeskalács alapanyagokból játszi könnyedséggel készítheti el Ön is csodás egyedi karácsonyfa díszeit. Lepje meg szeretteit, barátait, vagy kollégáit egy különleges grillázs vagy mézeskalács ajándéktárggyal*.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Busznyák Reni

 

* Minden 3000 Ft feletti vàsàrló meglepetést kap. A karácsonyi barkácsdoboz és az ajándéktárgyak csak korlátozott mennyiségben, a készlet erejéig vásárolhatóak meg.

 

ugras