Üdvözlöm a Grillázs Mézeskalács Ajándékok honlapján!


Kedves Vendégem!

Busznyák Renáta vagyok, végzettségemet tekintve közgazdász, de sokkal inkább grillázs és mézes „hobbi-cukrász”. Kétgyerekes anyuka lévén minden szabad percemet a roppanós és édes „művek” készítésére áldozom. Időt és energiát nem sajnálva gyakorlom és tökéletesítem ezt a mesterséget, hogy szebbnél szebb grillázs és mézes termékekkel kápráztathassam el ügyfeleimet. Hisz nincs annál nagyobb öröm, mikor a megrendelőim szemében látom az elégedettséget. Nem csak a finom ízekre törekszem, a küllemre és az ízléses csomagolásra is nagy gondot fordítok. A megrendelőimmel, akik gyakran személyesen is felkeresnek, mindig jólesik a közvetlen beszélgetés, a jó kapcsolat. Ez is inspirál egy-egy új ötlet megvalósítására. Az újítások és egyedi termékek kreálása szerves része munkámnak. Szeretem a grillázst a mézesekkel variálni, így is színesítve a termékeim palettáját.


Fontos számomra, hogy folyamatosan tanuljak és fejlesszem „tudományom”, hisz csak így tudom ügyfeleimnek a tőlem megszokott minőséget hosszútávon garantálni. A jövőt illetően nagy álmodozó és tervező vagyok. Folyamatosan új ötletekkel állok elő. Egyik nagy tervem, hogy kikísérletezzem és bevezessem a gluténmentes mézeskalácsot, hogy azon ügyfeleim is megízlelhessék eme mennyei édesség ízét, akik gluténérzékenységük miatt a hagyományos mézessel ezt nem tehetik meg.


Ès honnan jön ez a szenvedély a mézesekkel és grillázsokkal való alkotás iránt? Talán azért áll hozzám közel a grillázs és a mézeskalács, mert kreatív és „művész” természetem révén vonz a szabadság. Eme két termék a szabadságot, a szabad alkotást szimbolizálja számomra. Mind a mézeskalács, mind a grillázs nagyon jól formázható és csak a fantázia szabhat határt annak, hogy mi mindent lehet belőlük megvalósítani.


Oktatóim, akiktől máig is szívesen tanulok:
 

Grillázs Mézeskalács Ajándékok Új Helyen


2018 decemberétől minden kedves Vásárlómat és Vendégemet új műhelyemben, Celldömölkön a Pápai út 13-as szám alatt várom szeretettel.

Az új és tágasabb környezet sok lehetőséget kínál. A jövőben új programokkal és érdekességekkel szeretném lenyűgözni vásárlóimat


Új műhelyem történetéről itt olvashat.

 
 

Szeretné Ön is meglepni szeretteit, barátait vagy kollégáit egy különleges ajándékkal?

Kérem tekintse meg termékkínálatomat a webáruházban és válasszon kedvére!

Egyéni elképzeléseit örömmel teljesitem.