Grillazs mezeskalacs mühely_Celldömölk
Egy álom, amiért sokat küzdöttem: Grillázs- Mézeskalács Cukrászműhelyem története
szeptember 23, 2020
Mézeskalács télapó
Télapó várás
november 3, 2020
Show all

Őszi hangulat vintage köntösben

Öszi mezeskalacs dekoracio

Egy igazi filmbe illő történettel kezdődött mézeskalács pályafutásom következő nagy mérföldköve.

Egy meleg nyári nap volt, amikor egy közös családi strandolásra készültünk. Már éppen indultunk volna, amikor megcsörrent a telefon. A vonal másik végén Bia, a Bluer Design megálmodója, volt, akinél jó pár évvel ezelőtt sajátítottam el a vintage festés alapjait. A kézműveskedés és alkotás nagy rajongójaként annyira magával ragadott a festés világa, hogy még jó pár alkalommal elutaztam Budapestre, mert még többet szerettem volna ezekből a technikákból elsajátítani. Ezeknek köszönhetően megnyílt előttem egy új világ: a régi bútorokat új “köntösbe” bújtatni. Ès mi is lehetett volna jobb terep a gyakorlásra és kreativitásom kiélésére, mint saját cukrászműhelyem. Ha már jártál nálam, akkor láttad a sok felújított bútort. Annyira bele tudom magam élni a festésbe, mindent fel akarok újítani. Szerencsére férjem tud megálljt parancsolni.

Egy kis kiérö után vissza Bia hívásához. Bia hívásának oka az volt, hogy az Otthonok és Megoldások című magazin felkérte őt, hogy készítse el az őszi hangulatú kreatív dekorációk fotóit. Ezzel kapcsolatosan jött az ötlet neki, hogy a mézeseim kiválóan illenének a dekorációihoz. Bia megkért tehát, hogy gyártsak egy-két őszi hangulatú mézest a magazin fotózásához.


Képzelheted mennyire megörültem ennek a felkérésnek, majdnem kiugrottam a bőrömből. Nagyon nagy megtiszteltetés volt ez számomra és örömmel fogadtam el a felkérést. Izgatottan és motiváltan álltam neki (a strandolásos napok között) elkészíteni a kis tököket, baglyokat és csigákat.

Bia egy farmhouse stílusú tálalót választott a termékeim mellé, csodás kompozíciókkal.

Örömömre szolgál, hogy sok már kézműves, alkotó társammal együtt szerepelhettem az Otthonok és Megoldások öszi kiadásában, bemutathattuk egyedi termékeinket és remélhetöleg sokakat inspirálhattunk a kompozíciókkal.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük